Öppettider butik: 07.00-23.00 alla dagar - Delikatess: Mån-Fre: 08.00-19.00 Lör: 08.00-15.00 Sön: Stängt - Förbutiken: Mån-Fre: 08.00-20.00 Lör: 08.00-16.00 Sön: 10.00-16.00

Företaget

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandage varor av högsta kvalitet, utifrån ett brett  sortiment med en hög upplevelse av färskvaror till Lidköpings bästa kundservice.

Mål

Att vi varje år skall gå med vinst så att personalen, leverantörer och ägare kan känna en trygghet i sitt arbete med ICA Supermarket Margretelund. På så sätt kunna stärka oss i framtida utveckling.

Målsättning

Vår målsättning är att bli kundens bästa butik, med tanke på kvalitet, prisvärdhet, tillgänglighet och service. Detta för att kunden skall besöka oss igen och igen…

Kvalitet

Vi satsar på kvalitetsprodukter och i våra färskvaruavdelningar hittar du alltid fräscha och fina varor som är hanterade med omsorg och kunskap. Vår manuella disk ger dig valfrihet att själv välja de finaste bitarna. Vi satsar på de bästa produkterna till lägsta möjliga pris.

Service

Service och omtanke om kunden är vårt riktmärke på ICA Supermarket Margretelund. Snabb effektiv expediering i vår manuella avdelning. Snabbt flöde genom kassorna även när köerna kan bli långa. Goda råd och hjälp från vår personal när så behövs. Kunden skall alltid kunna ta del av vår service, med eventuella frågor.

Kundkvalitet

Att ha nöjda kunder som trivs i vår butik är vår viktigaste målsättning. Att skapa en fin och öppen kontakt med våra kunder är en viktig förutsättning för att vi skall kunna nå upp till våra höga ambitioner. ICA Supermarket Margretelund  skall vara den naturliga träffpunkten för våra kunder. Här skall de hitta det mesta de behöver och samtidigt få personlig service och ett vänligt bemötande utan extra kostnad. Tillsammans skall vi skapa en arbetsplats som präglas av matglädje, trivsel och delaktighet.